• Uw droomhuis
  • Prachtig huis

Maak uw bouwdromen waar met Jansen Bouw Didam uit Zevenaar

Jansen Bouw Didam begeleidt u bij het gehele bouwtraject. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor:

  • Nieuwbouw
  • Aan- en verbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud
Meer informatie? Neem contact op

Nieuwbouw

Uw droomhuis staat niet in een folder of brochure. U heeft immers een persoonlijke smaak, specifieke eisen en een eigen kijk op hoe uw nieuwe woning eruit moet komen te zien. Laat het huis bouwen zoals u met de architect heeft bedacht. De voorbereiding en uitvoering vinden in nauw overleg met u plaats, zodat u zo min mogelijk gehinderd wordt in uw dagelijkse bezigheden. Maak de woning van uw dromen werkelijkheid en geniet van uw nieuwe huis. 

Aan- en verbouw

Het plaatsen van een garage of schuur, het aanbouwen van een serre of het inbouwen van een nieuwe keuken of badkamer? Verbouwingen zijn er in alle soorten en maten. Schakel Jansen Bouw Didam in om uw opdracht te verwezenlijken. In overleg wordt een plan gemaakt waarin uw ideeën en de mogelijkheden netjes op elkaar afgestemd zijn. U kunt ook een afspraak maken voor het plaatsen van kozijnen, een carport of een nieuwe bijkeuken. Heeft u iets anders in gedachten? Laat het weten. 

Renovatie en onderhoud

Zorgeloos wonen in een veilig huis is niet altijd vanzelfsprekend. Een huis is gevoelig voor ouderdom en schade. Zo kunnen de kozijnen na verloop van tijd gaan rotten. U moet uw woning eens in de zoveel tijd laten onderhouden om er zeker van te zijn dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Door renovatie aan uw woning kunnen gedateerde delen weer in oorspronkelijke staat hersteld worden. Na onderhoud is uw huis weer als nieuw. Laat daarom zowel kleine als grote onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door Jansen Bouw Didam.